Grynas argano aliejus Jolu, 50 g

20.00 už vnt. Kaina su PVM.

Sertifikuotas argano aliejus  pilnavertė odos ir plaukų priežiūra.
Sausuose pietų Maroko regionuose auga argano medis. Jo vaisiuose yra lobis: iš sėklų galima išgauti auksinį argano aliejų. Jis tradiciškai naudojamas odos priežiūrai ir odos ligų profilaktikai. Dėl savo unikalių savybių Maroko aliejus dabar yra viena populiariausių odos priežiūros priemonių. Jolu argano aliejus yra sertifikuotas ICADA ir yra puikus pasirinkimas visiems, kurie mėgsta veganiškus produktus asmeninei priežiūrai.
EAN: 7111609782761 Produkto kodas: 731 Kategorijos: ,

Aprašymas

Maroko auksas – kaip gaunamas yra argano aliejus?
Įspūdingi argano medžiai auga sausringose pietų Maroko kraštovaizdžiuose. Jie puikiai prisitaiko prie sausringo klimato. Turėdami gilias šaknis, amžinai žaliuojantys medžiai gali išgyventi ilgus sausros laikotarpius. Kad žolėdžiai per daug nepakenktų, jie apsisaugo spygliais. Turtingas argano aliejus randamas žalių uogų sėklose. Ištraukimui reikia kelių žingsnių. Pirmiausia sėklos pašalinamos iš minkštimo, tada atidaromos. Viduje yra plokščios sėklų plokštelės. Susmulkinus argano sėklas jos švelniai spaudžiamos šaltuoju būdu. Derlius nėra labai didelis. Atlikus visus darbo etapus, argano aliejus sudaro apie 43% sėklų svorio. Naudojant organinius tirpiklius, aliejaus išeiga yra šiek tiek didesnė. Beje, agano aliejus tinka ne tik kūno priežiūrai. Dėl vertingų ingredientų auksinis aliejus vertinamas ir kaip maistas. Priešingai nei aliejus kosmetikos reikmėms, maistinis aliejus spaudžiamas iš skrudintų sėklų.
Vertingi ingredientai yra gryname argano aliejuje.
Mūsų argano aliejuje gausu natūralių medžiagų, kurios esti naudingos odos ir plaukų priežiūrai. Nesočiųjų riebalų rūgščių dalis sudaro apie 80%. Didelė linolo rūgšties koncentracija iš dalies yra atsakinga už aliejaus odos priežiūros savybes. Linolo rūgštis yra viena iš omega-6 riebalų rūgščių. Kaip keramidų sudedamoji dalis padeda odai išlaikyti natūralų apsauginį sluoksnį ir reguliuoti drėgmės balansą. Tokiu būdu jis pagerina odos ir plaukų elastingumą. Be to, riebalų rūgštys turi priešuždegiminį poveikį. Argano aliejuje taip pat yra vitamino E ir antrinių augalinių medžiagų. Jos pasižymi antioksidaciniu poveikiu, mažina žalingą UV spindulių poveikį ir palaiko natūralų ląstelių ir audinių atsinaujinimą.
Maroko argano aliejus odai, nagams ir plaukams
Mūsų 100% grynas argano aliejus yra puikus pavyzdys, kad gamta suteikia aukštos kokybės priežiūros medžiagų ir nereikia abejotinų cheminių junginių. Augaliniame aliejuje nėra priedų ir jis tinka visų tipų odai. Kadangi jis nėra labai riebus, tai geras pasirinkimas riebiai odai prižiūrėti. Sausai odai ypač naudingos drėkinančios savybės. Jolu Argan aliejus rekomenduojamas reguliariai odos priežiūrai esant strijoms ar celiulitui. Švelnus masažas su aliejumi prižiūri įtemptas rankas ir kojas. Tai ne tik malonumas odai, bet ir nagams. Argano aliejaus sudedamosios dalys gerina nagų drėgmės balansą ir palaiko sveiką augimą. Kaip plaukų priežiūros priemonė, aliejus išlygina plaukus ir rūpinasi galvos oda.
Argano aliejus iš Maroko – mūsų bendradarbiavimas su vietiniu moterų kooperatyvu
Mums svarbu, kad pagrindinės sąlygos mūsų natūralios kosmetikos gamybai būtų tinkamos. Mums svarbus tvarumas ir sąžiningumas gamybos procese dalyvaujančių žmonių atžvilgiu. Todėl nusprendėme bendradarbiauti su moterų kooperatyvu Maroke. Jau šimtmečius šio regiono moterys išgaudavo vertingą aliejų iš žalių argano medžio vaisių. Tradiciniai apdorojimo metodai yra švelnūs. Todėl daugelis natūralių ingredientų išsaugomi. Tačiau šis gamybos būdas apima daug rankų darbo. Dirbdamos kartu kooperatyvo moterys turi galimybę už savo darbą gauti sąžiningą atligį. Džiaugiamės, kad UNESCO paskelbė Maroko argano medžius biosferos rezervatu ir pripažino jų tradicinį naudojimą kaip nematerialųjį žmonijos kultūros paveldą. Bendradarbiaudami norime propaguoti tradicinius gamybos būdus ir pasiūlyti kokybišką natūralią kosmetiką aplinkai neabejingiems klientams.

Aprašymas

Maroko auksas – kaip gaunamas yra argano aliejus?
Įspūdingi argano medžiai auga sausringose pietų Maroko kraštovaizdžiuose. Jie puikiai prisitaiko prie sausringo klimato. Turėdami gilias šaknis, amžinai žaliuojantys medžiai gali išgyventi ilgus sausros laikotarpius. Kad žolėdžiai per daug nepakenktų, jie apsisaugo spygliais. Turtingas argano aliejus randamas žalių uogų sėklose. Ištraukimui reikia kelių žingsnių. Pirmiausia sėklos pašalinamos iš minkštimo, tada atidaromos. Viduje yra plokščios sėklų plokštelės. Susmulkinus argano sėklas jos švelniai spaudžiamos šaltuoju būdu. Derlius nėra labai didelis. Atlikus visus darbo etapus, argano aliejus sudaro apie 43% sėklų svorio. Naudojant organinius tirpiklius, aliejaus išeiga yra šiek tiek didesnė. Beje, agano aliejus tinka ne tik kūno priežiūrai. Dėl vertingų ingredientų auksinis aliejus vertinamas ir kaip maistas. Priešingai nei aliejus kosmetikos reikmėms, maistinis aliejus spaudžiamas iš skrudintų sėklų.
Vertingi ingredientai yra gryname argano aliejuje.
Mūsų argano aliejuje gausu natūralių medžiagų, kurios esti naudingos odos ir plaukų priežiūrai. Nesočiųjų riebalų rūgščių dalis sudaro apie 80%. Didelė linolo rūgšties koncentracija iš dalies yra atsakinga už aliejaus odos priežiūros savybes. Linolo rūgštis yra viena iš omega-6 riebalų rūgščių. Kaip keramidų sudedamoji dalis padeda odai išlaikyti natūralų apsauginį sluoksnį ir reguliuoti drėgmės balansą. Tokiu būdu jis pagerina odos ir plaukų elastingumą. Be to, riebalų rūgštys turi priešuždegiminį poveikį. Argano aliejuje taip pat yra vitamino E ir antrinių augalinių medžiagų. Jos pasižymi antioksidaciniu poveikiu, mažina žalingą UV spindulių poveikį ir palaiko natūralų ląstelių ir audinių atsinaujinimą.
Maroko argano aliejus odai, nagams ir plaukams
Mūsų 100% grynas argano aliejus yra puikus pavyzdys, kad gamta suteikia aukštos kokybės priežiūros medžiagų ir nereikia abejotinų cheminių junginių. Augaliniame aliejuje nėra priedų ir jis tinka visų tipų odai. Kadangi jis nėra labai riebus, tai geras pasirinkimas riebiai odai prižiūrėti. Sausai odai ypač naudingos drėkinančios savybės. Jolu Argan aliejus rekomenduojamas reguliariai odos priežiūrai esant strijoms ar celiulitui. Švelnus masažas su aliejumi prižiūri įtemptas rankas ir kojas. Tai ne tik malonumas odai, bet ir nagams. Argano aliejaus sudedamosios dalys gerina nagų drėgmės balansą ir palaiko sveiką augimą. Kaip plaukų priežiūros priemonė, aliejus išlygina plaukus ir rūpinasi galvos oda.
Argano aliejus iš Maroko – mūsų bendradarbiavimas su vietiniu moterų kooperatyvu
Mums svarbu, kad pagrindinės sąlygos mūsų natūralios kosmetikos gamybai būtų tinkamos. Mums svarbus tvarumas ir sąžiningumas gamybos procese dalyvaujančių žmonių atžvilgiu. Todėl nusprendėme bendradarbiauti su moterų kooperatyvu Maroke. Jau šimtmečius šio regiono moterys išgaudavo vertingą aliejų iš žalių argano medžio vaisių. Tradiciniai apdorojimo metodai yra švelnūs. Todėl daugelis natūralių ingredientų išsaugomi. Tačiau šis gamybos būdas apima daug rankų darbo. Dirbdamos kartu kooperatyvo moterys turi galimybę už savo darbą gauti sąžiningą atligį. Džiaugiamės, kad UNESCO paskelbė Maroko argano medžius biosferos rezervatu ir pripažino jų tradicinį naudojimą kaip nematerialųjį žmonijos kultūros paveldą. Bendradarbiaudami norime propaguoti tradicinius gamybos būdus ir pasiūlyti kokybišką natūralią kosmetiką aplinkai neabejingiems klientams.

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)